ik wil varen

Omdat we het aantal mensen die tegelijkertijd op de club aanwezig zijn moeten beperken en het overzicht in de “ik wil varen”-app wellicht wat kwijt raakt, is een LIJST gemaakt, waar iedereen kan aangeven, wanneer die wil varen.

Het maximum aantal deelnemers op de club is 3 personen.

Wil je gaan varen, zet dit dan in de lijst. Iedereen kan dan zien of het nog mogelijk is op die dag op een bepaalde tijd te varen (en kan eventueel zijn of haar plannen hierop aanpassen).

Het document is vrijgegeven voor bewerking. Zet je naam (of als je dat niet wilt, het aantal personen) in de lijst in de betreffende tijdsvakken.

Bewerken van het document met de link kan op de laptop/pc, wil je het document op je mobiel of tablet aanpassen, heb je de Google Spreadsheet app nodig.

Lukt het niet, geef het dan in elk geval duidelijk aan op de “ik wil varen”-app!

Dit is een tijdelijke pagina i.v.m. de Corona-maatregelen die we in acht moeten nemen.