Grosse Erftfahrt: een verrassing!

In mijn herinnering was de Erft wel mooi maar kort en WW-tam. Omdat het zo’n mooi weer was en ik niets beters te doen had toch maar meegegaan en geen spijt gehad! De smalle snelstromende start richting flink spuiwater zorgde voor de eerste adrenaline.

De slalombaan in de stroomversnelling met diverse keerwaters leverde veel speel- en oefen-mogelijkheden.
Grosse Erftfahrt 2015
Ik was al blij als ik achter elkaar door poortje 9 en 10 kon mikken, 11 en de rest was dan al ver buiten bereik, ook na verschillende ‘ runs’. Welverdiende lunch na een goedgelukte rutsch, waar Johan eindelijk zijn hart kon ophalen en liet zien dat je zelfs met een kano kunt koppeltje duiken! HIER STAAT HET FILMPJE
Grosse Erftfahrt 2015 spelen
Het was zo ‘n mooi weer dat ikzelf en nog een deelnemer -niet vrijwillig maar wel lekker-gingen ‘ zwemmen’  en Johan ook zijn kwaliteiten als redder nog kon inzetten. We sloten af met super Duitse Kaffee mit Kuchen: wafel met warme kersen en slagroom. Jullie hebben wat gemist!
Cecile.