AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL!!!!

Ook vrij tussen kerst en oud/nieuw?

Wie heeft er zin en tijd om mee te varen over de Amsterdamse grachten tijdens het Amsterdam Light Festival? Tijdens dit festival zijn de grachten en de Amstel versierd met lichtkunstwerken.

Wil je alvast een voorproefje. Zie AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

(c) Amsterdam light festival op #instagram
(c) Amsterdam Light Festival op #instagram

Op woensdag 28 december 2016 willen we deze tocht varen. Om 15.00 uur vertrekken bij Jason. Om 17.00 uur op het water in Amsterdam. Onderweg stoppen om een leuk restaurantje te bezoeken, derhalve tijdig opgeven (voor de kerst) zodat we kunnen reserveren. We streven er naar om 23.00 uur terug te zijn bij Jason. Heb je zin en tijd om mee te varen geef je dan op bij Ben of bij mij (Arie).

Aandachtspunten:

De te varen route langs alle kunstwerken is ongeveer 12 km. Het water is erg koud, er is veel verkeer op het water en we varen in het donker. De tocht is daarom niet geschikt voor beginners. Zorg dat je gekleed bent op winterse omstandigheden (wetsuit+anorak of drysuit). Spatzeil, zwemvest, rond schijnend wit licht en reserve kleding mee in de kano zijn verplicht.

 

Mvg. Ben en Arie

Opgeven bij Ben of Arie … (voor contactgegevens zie de actuele ledenlijst van juli 2016)