Jason Armada en uitnodiging lustrumdag R&ZV Jason, 9 september

Wat gaan we doen?
We hebben die dag de beschikking over de ‘Victoria’, de replica van een echt Romeins galleischip. Een bijzonder schip; kijk hier het Youtube-filmpje
We verwachten iedereen op die zaterdag om 11.00 uur in de clubkamer voor de koffie, thee en taart. Om 11.30 uur is het palaver en rond 12.00 uur vertrekken we varend richting de stad. De Victoria gaat voorop, gevolgd door een armada van zeil- en motorboten, roeiboten en kano’s; iedereen die zin heeft is van harte uitgenodigd om mee te varen in deze Jason-armada. Ergens tussen de twee bruggen brengen we met de Victoria een spectaculair en stijlvol ‘Saluut aan de stad’, waarbij we ons als Jason presenteren. Wethouder Gerrie Elfrink van Arnhem zal op de Rijnkade het saluut in ontvangst nemen en vervolgens met ons meevaren terug naar Jason.
Vanaf 14.00 uur kan iedereen met een ploeg varen met de Victoria en houden we korte sprintwedstrijdjes in de haven.
We sluiten de dag af met een aangeklede borrel.
 
Speciale Jason 90-jaar T-shirts.
We laten speciale witte Jason 90-jaar T-shirts maken, . Wil je er één bestellen, zodat je zeker weet dat je er die dag piekfijn uitziet, stuur dan per omgaande een mail aan beatrijsvandenbrink@gmail.com onder vermelding van je naam en je maat (S,M, L of XL). Ze kosten € 15,- en zijn zaterdag verkrijgbaar aan de bar, contant afrekenen. Ook degenen, die niet van te voren een T-shirt besteld hebben, kunnen er één kopen, maar op=op, dus van te voren bestellen is beter.
 
Wat moet je doen?
* We willen graag weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Als je dus die dag komt, stuur even een mail -als je dat nog niet gedaan hebt- aan secretaris@rzvjason.nl (Frank Jibben) en zet erbij met hoeveel personen je komt. Familieleden en partners zijn van harte welkom.
* Voor de officiële vaartocht naar de stad, zal de Victoria bemand worden door een ploeg, samengesteld uit een doorsnee van alle ZM-, RV- en KV-Jasonleden. Wil je meedoen aan deze eervolle taak, laat dat dan even in je mailtje weten. Hou er wel rekening mee, dat er vrijdagavond 8 september om 19.00 uur geoefend moet worden!
* Alle andere leden zijn van harte uitgenodigd om mee te varen in de Jason-armada, met je zeil-of motorboot, met een roeiboot of met een kano.
* Kijk of je een ploeg kunt vormen voor de sprintwedstrijdjes met de Victoria, maar individueel aanmelden kan ook.
* En zorg dat je er zaterdag 9 september om 11.00 uur (bij) bent.
 
Voor nadere vragen kun je terecht bij onderstaande leden van de Lustrumcommissie.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Beatrijs van den Brink (RV)
Ed van den Beld (KV)
Sam van der Heijden (ZM)
Frank Jibben (R&ZV)