Saluut aan de stad geslaagd!!!!

Op zaterdag de 9e van de 9e hebben we met Jason het lustrum van 90 jaar gevierd.

TOEVOEGING: Tijdens het Saluut was er ook een drone met opnames bezig:

dat filmpje is HIER te zien (met dank aan Menno van der Meulen).

 

Met een Romeins galeischip is een dwarsdoorsnede van leden van alle subverenigingen naar de stad gevaren, vergezeld van kajaks, roeiboten, zeilboten en motorboten om daar met opgestelde riemen een saluut aan de stad te brengen.

Een bonte stoet die het weer niets kon schelen.

 

 

Tijdens het saluut scheen nog net de zon, toen de wethouder de Victoria “enterde”, begon het flink te regenen.

Een dag van tevoren hadden we in stromende regen nog geoefend en dat betaalde zich de volgende dag uit, want het filmpje van Frank laat zien, dat we met z’n allen een erg mooie prestatie hebben neergezet en onze watersportvereniging mooi in het (regenachtige) zonnetje hebben gezet.