Verlenging vaarseizoen Jason…..

Twee voorstellen van Arie voor het verlengen van het vaarseizoen: op eigen risico!

Hebben jullie ook dat gevoel aan het einde van het vaarseizoen dat je best nog even door wil varen op de woensdagavond? Dan nodig ik jullie uit om nog een paar avonden mee te varen op woensdagavond. Rond schijnend wit licht verplicht en pas je kleding aan aan de kouder wordende omstandigheden. Aanvang 18.30 uur Jason. Tot het einde van de maand oktober. De eerste twee woensdagen ben ik van de partij. Op 18 en 25 oktober moet ik helaas werken.

Gedurende het winterseizoen lijkt het me leuk om op zondag te varen met een groepje die de afstand tot het “Gat van Moorlag” met gemak aankunnen (16 km heen en terug). De omstandigheden worden steeds kouder, dus goede kleding vereist (neopreen, anorak, droogpak) evenals warme drank en een set droge kleding.

De aanvangstijd wordt een lastige. Ik weet dat de roeiers op zondag hun wisselmoment hebben om 10.00 uur. Ik weet dat er nachtbrakers zijn op zaterdagavond. Ik weet dat er mensen weer terug willen zijn voor het zondagochtend ontbijt/brunch dus…..  Ik stel voor om te beginnen om 10.30 uur. Eerste zondag 15 oktober 2017.

Een vaarleider is in beide voorstellen niet aanwezig, dus vaart een ieder op eigen risico!

Arie vederci