zondag 14 oktober is de traditionele JASON puzzeltocht

Op zondag 14 oktober is de traditionele puzzeltocht. Niet alleen voor leden van de RV en de KV, maar ook leden van de ZM vereniging zijn van harte welkom. We starten om 10.30 uur met koffie in de clubkamer, varen dan naar een lunchplek om even de benen te strekken. Onderweg kan iedereen z’n best doen met het oplossen van de puzzel- en kennisvragen en we sluiten af met een drankje in de clubkamer.

Doe mee!

Doe mee, maar meld je ook even van te voren aan. Deelnemers aan de puzzeltocht kunnen zich melden bij één van de onderstaande leden van het organisatiecomité of door hun naam te zetten op de intekenlijst in het clubhuis.

Aanmelden graag uiterlijk voor woensdag 10 oktober.

Antoon Broekhuijsen (ZM), a.broekhuysen@upcmail.nl

Ed van den Beld (KV), edvdbeld@kpnmail.nl

Frank Jibben (RV), frank.jibben@freeler.nl