12 mei: Een kanotocht in het Wageningse Binnenveld over de Grift

We varen door een landelijk gebied over een water met weinig stroming en maar één kleine stuw. De vaarafstand is flexibel omdat we over het zelfde water weer terug varen. De start is onderaan de Grebbeberg en we varen richting Veenendaal. Voor verdere info zie: www.kanoroutes.nl.

De autoroute (30 km) gaat door Wageningen richting Rhenen. Voor de Grebbeberg en na de brug over de Grift (= valleikanaal = Grebbe) rechtsaf naar Achterberg en al snel rechtsaf door een hek naar de instapplaats. Deze staat duidelijk aangegeven. Het heet daar Heimerstein of Zideris, Cuneraweg 5 tot 12.

Opgave vóór donderdag 9 mei bij Henk B. (voor contactgegevens raadpleeg de ledenlijst, hierover is via het secretariaat ook een mail verzonden aan iedereen).

We laden bij Jason om 9 uur op. Ton zal de trailer trekken.

Hopelijk tot dan of eerder,

Henk, Frank en Ton.

Hier wat impressies: