Nieuwe Covid-19 maatregelen van kracht per 29 september 18.00 uur

Op 28 september heeft de overheid nieuwe corona maatregelen aangekondigd. Deze gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur, zijn in elk geval drie weken van kracht en gelden voor het hele land. Dat betekend voor Jason dat de clubkamer en de bar gesloten zijn voor leden en passanten. Kleedkamer en WC’s zijn wel toegankelijk. Van half oktober tot en met half december komt hier in verband met de vernieuwing van het onderwaterschip een mobiele toiletunit voor in de plaats.

Op vrijdag 2 oktober heeft de overheid meer duidelijkheid gegeven over haar dringende advies om in heel Nederland een mondkapje te dragen in de publieke binnenruimte. Voor mensen vanaf 13 jaar geldt dat ze tijdens het sporten geen mondkapje op hoeven. In de hal, kleedkamers en andere ruimtes geldt het advies wel. Het precieze advies en definities van publieke binnenruimtes is te lezen door te klikken op deze link.

De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Er zijn nog onduidelijkheden. Op de website van het Watersportverbond staat een overzicht van de gevolgen van de maatregelen voor de watersport.

Houd deze pagina dan ook goed in de gaten voor de laatste updates.

Deel de link van het Watersportverbond met personen binnen de vereniging voor wie deze berichtgeving relevant kan zijn!