Team Rotterally komt met een nieuw kano-evenement: Inschrijving Rotterally 26/27 juni 2021 officieel open!

Van het Team Rotterally bereikte ons dit bericht. Hoewel een kano (Canadees)-evenement, misschien toch voor liefhebbers bij onze club….?

Hi kanovaarder(s),

We hebben lang uitgekeken naar dit moment. De inschrijving van de eerste editie van de Rotterally is geopend. We organiseren dit jaar een bescheiden editie om volgend jaar terug te komen met het originele evenement. Waar gezellig kamperen en verhalen delen ook tot het programma behoort.
De ROTTERALLY is hét nieuwe kano-evenement van Nederland. De Rotterally is een zachte zomerse prestatietocht van ca. 10 km tot wel 35 km, bedoeld voor heel kanovarend Nederland. De tocht voert over de Rotte van Moerkapelle naar het hart van Rotterdam. De Rotterally wordt gehouden in het weekend van 26 en 27 juni. Dit jaar starten we met een bescheiden variant van de Rotterally, om volgend jaar het originele event met overnachting te organiseren.
Meer info en inschrijven: Rotterally
Spreid het woord zeg het voort; we gaan het water op!
Grote groet,
Team Rotterally