Inloopbijeenkomst aanpak kleedkamers, maandag 4 april

Maandag 4 april is er een inloopbijeenkomst over de plannen voor het opknappen van onze kleedkamers. Iedereen is tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom in de clubkamer om de voorstellen te bekijken, zijn mening te geven en constructieve suggesties te doen.
Bijgesloten een plaatje van de huidige situatie van de kleedkamers, met een aantal gebreken die we willen aanpakken. Op de inloopbijeenkomst presenteren we een aantal plaatjes met mogelijke oplossingen.
Die plaatjes zullen vanaf vrijdag a.s. ook in de clubkamer liggen, zodat een ieder ze komend weekend al kan bekijken en commentaar kan geven.
We rekenen graag op jullie aanwezigheid en inbreng.
Vriendelijke groet,

Steven Gerritsen, penningmeester R&ZV Jason

Frank Jibben, secretaris R&ZV Jason.