EHBO/ AED-apparaat, donderdag 12 mei

Naast onze eigen EHBO avond die we op 1 februari jl hebben gehouden, zal op donderdag 12 mei nog een lezing worden georganiseerd van de R&ZV.

In de clubkamer kan een lezing over EHBO, het gebruik van het AED-apparaat, onderkoeling, oververhitting en allerlei andere zaken met betrekking tot je eigen gezondheid, als je op of langs het water bezig bent bezocht worden. Niet altijd leuke en gezellige onderwerpen, maar soms wel van levensbelang…

De lezing wordt verzorgd door Jeanette Heerschop van het Rode Kruis, afdeling Arnhem. Zij heeft in de afgelopen jaren vaker lezingen bij Jason gegeven. Nu zal zij specifiek ook ingaan op een aantal onderwerpen, die passen bij ons veiligheidsbeleid, als je met een roeiboot, kajak, zeil- of motorboot de Rijn opgaat.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor deze ongetwijfeld leerzame en interessante lezing. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Toegang is gratis en het kopje koffie wordt je graag aangeboden.

Aanmelden is niet nodig.