Lustrumdag zondag 12 juni 2022

De R&ZV Jason bestaat dit jaar 95 jaar en dat gaan we vieren op zondag 12 juni!

De lustrumcommissie, bestaande uit Beatrijs van den Brink, Hannie Jeurissen, Ed van der Beld en ondergetekende heeft een sportief, gezellig, verrassend en smakelijk programma gemaakt, met voor elk wat wils. Motorbootvaarders, zeilers, roeiers en kajakkers, iedereen is van harte welkom!

Programma.13.30 – 14.00 uur:

inloop en ontvangst met koffie/thee en wat lekkers in onze clubkamer

14.00 – 16.30 uur:

middagprogramma sloeproeien

16.30 – 18.00 uur:

borrel, prijsuitreiking en muzikaal intermezzo

18.00 – 20.00 uur:     

barbecue en een smakelijke verrassing

20.00 uur:

afsluiting.

Middagprogramma sloeproeien. Al een aantal jaren ligt de Averij, een stevige roeisloep, in onze jachthaven. Een aantal leden vaart er regelmatig mee, en nu kan iedereen dat een keer gaan proberen. We organiseren een serie korte wedstrijdjes in de haven voor ploegen van maximaal 6 vrouw (!) en/of man. Kijken welke ploeg het snelst en het behendigst is. Onze ervaren sloeproeiers zullen zorgen voor de begeleiding en de stuurman, zodat het allemaal heel veilig zal verlopen. Afhankelijk van het aantal deelnemende ploegen zullen we één of meer rondes varen. Voor de winnende ploeg is er naast eeuwige roem een speciale hoofdprijs!

(c) Foto afkomstig van SLOEPROEIVERENIGING AVERIJ

Wie het niet aandurft om te gaan sloeproeien, kan vanaf het terras kijken, aanmoedigen of commentaar leveren.
Kosten. Jason is jarig en wie jarig is trakteert. Koffie, thee, een biertje/wijntje, overige drankjes en lekkere hapjes zijn voor rekening van de club. Alleen voor de barbecue vragen we een eigen bijdrage van € 6,- p.p. Dit kan ter plekke aan de bar worden betaald.
Aanmelden. In verband met de catering voor de barbecue is aanmelden van te voren een must. Graag uiterlijk zondag 5 juni door een mail te sturen naar secretaris(a)rzvjason.nl (Frank Jibben)
Denk vast na over de ploeg, waarin je straks wilt gaan sloeproeien. Vooraanmelding mag bij Beatrijs van den Brink, beatrijsvandenbrink(a)gmail.com De definitieve ploegindeling maken we op de dag zelf. Zorg in ieder geval, als je wilt gaan sloeproeien, dat je er om 14.00 uur bent!
We zien jullie graag in grote getale op zondag 12 juni!
Vriendelijke groet,

Beatrijs van den Brink (RV)

Hannie Jeurissen (ZM)

Ed van der Beld (KV)

Frank Jibben (R&ZV)