Zwembadtraining

Met twee afgeladen kanotrailers gaan we in het najaar en voorjaar naar zwembad De Grote Koppel. Een leuke en veilige manier om samen te oefenen. Belangrijke informatie en de optie om te reserveren vind je op deze pagina. Doe je mee?

Reserveren
Kies de data waarop je deel wilt nemen en volg de stappen. De training start aan het begin van de middag, tegen het eind van de middag ben je weer thuis. Betaling verloopt direct via iDeal, je reservering is compleet na succesvolle betaling. Kun je toch niet of wil je ruilen? Regel dit bij voorkeur onderling maar geef het wel door. Heb je vragen? Neem contact op met Sjoerd (secretaris) of Henk (coördinator activiteiten).

Reserveer en betaal

Coördinatie
Per zwembadtraining is er een coördinator. Hij/zij zal iedereen voorafgaande aan de training benaderen per e-mail om de laatste zaken te regelen. Op de dag zelf is deze persoon samen met de deelnemers verantwoordelijk voor het selecteren en veilig terugbrengen van het materiaal.

Verzamelpunt
Bij reservering kies je voor een verzamelpunt Jason (12.00 u) of het zwembad (13.00 u).
Verzamelpunt zwembad: De Grote Koppel Olympus 29, 6832 EL Arnhem

Kanotrailer
Omdat we met een groep afhankelijk zijn van leden die met hun auto de trailer trekken krijgen deze een compensatie van €5,00 per zwembadtraining.